×

Inhoudsrechten
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraak worden gemaakt op de inhoud van deze website. De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Hoewel de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt onderhouden, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd of niet (meer) correct is. De school is niet aansprakelijk voor eventuele schade die kan voortvloeien uit het gebruik van deze gegevens.

Wanneer gebruik wordt gemaakt van hyperlinks aanvaardt de school geen aansprakelijkheid voor de geboden informatie op deze sites. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die daardoor kan ontstaan.

Mocht u desondanks informatie tegenkomen die niet (meer) klopt, of bent u van mening dat bepaalde informatie op deze website ontbreekt, neemt u dan contact met ons op.

Copyright
Op alle teksten en beelden op deze site berust het copyright bij de school. Dit houdt in dat er niets zonder toestemming van de basisschool mag worden gekopieerd.

Contact

Lassuslaan 232
8031 XM Zwolle
contact@route-enjij.nl